Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

GEL

Με αυτή την μέθοδο γίνεται τοποθέτηση δολώματος για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που έχουν τις φωλιές τους και συχνάζουν. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο και μη τοξικό και η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει εκκένωση των χώρων ή κάποια άλλη προετοιμασία . Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων επειδή οι κατσαρίδες είναι έντομα κανιβαλιστικά (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές) και καρποφάγα και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μία αλυσίδα θανάτου και γίνεται η εξόντωση όλων των υπαρχόντων κατσαρίδων αλλά και αυτών που μπορεί να προέλθουν από αυγά των κατσαρίδων που πιθανόν να υπάρχουν στον χώρο.

Κατά την εφαρμογή της μεθόδου, δολώνουμε τον χώρο με ειδικά ελκυστικά δολώματα σε μορφή gel (Sepra Gel, Goliath Gel), τα οποία τοποθετούμε σε διάφορες κρυφές επιφάνειες.

Η μέθοδος αυτή διακρίνεται για τα εξής πλεονεκτήματα:

1. Έχει μεγάλο χρονικό διάστημα δραστικότητας.

2. Δεν έρχονται σε επαφή με το φάρμακο οι επιφάνειες και τα εμπορεύματα όπως με τον ψεκασμό και έτσι δεν υπάρχει φόβος ότι πιθανόν κάποιο από τα τρόφιμα θα έρθει σε επαφή με το φάρμακο και θα μολυνθεί.

3. Είναι άοσμη, δεν παρουσιάζει τάση ατμών, είναι γρήγορη και δεν προκαλεί ενόχληση στο χώρο εφαρμογής.

    

Όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους, χώρους μαζικής εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος.