Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

29 Μαρ

Η πανδημία του κορωνοϊού επηρεάζει καθημερινά τη ζωή μας και η πρόληψη είναι το καλύτερο μέτρο που μπορούμε να εφαρμόσουμε για την προφύλαξη όλων. 

Σύμφωνα με έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κορωνοϊός είναι βιώσιμος έως και 72 ώρες πάνω σε πλαστικά, 48 ώρες σε ανοξείδωτο χάλυβα, 24 ώρες σε χαρτόνι και 4 ώρες σε χαλκό. Είναι επίσης ανιχνεύσιμο στον αέρα για 3 ώρες.

Περισσότερα
12 Μαρ

 

Απολυμάνσεις από έμπειρο προσωπικό

Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και έχουν στόχο την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Οι εργασίες για τις απολυμάνσεις γίνονται από το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας, παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα.

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος.

Για τις εργασίες χρησιμοποιείται η μέθοδος του νεφελοψεκασμού, με την οποία το απολυμαντικό υγρό εκτοξεύεται σε μορφή νέφους με την χρήση ειδικής συσκευής.

Οι χώροι θα πρέπει να είναι ιδανικά σφραγισμένοι ώστε να επιτευχθεί κορεσμός της ατμόσφαιρας με το απολυμαντικό διάλυμα για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Written by Ecopest Services

 

11 Μαρ

Πώς μπορώ να προφυλαχθώ από το COVID-19;

Γενικά προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς ιών του αναπνευστικού, περιλαμβανομένου του νέου κορωνοϊου SARS-CoV-2, αναφέρονται κατωτέρω:

Οδηγίες ατομικής υγιεινής

  • Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την εργασία οποιουδήποτε ατόμου εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού Περισσότερα
14 Ιουλ

Η καταπολέμηση των μυγών επιτυγχάνεται με συντονισμένα μέτρα κατά των ατελών σταδίων και των ενηλίκων. Ο προσδιορισμός του είδους της μύγας μας βοηθάει στο να επιλέξουμε το κατάλληλότερο πρόγραμμα. Γενικότερα, στους εξωτερικούς χώρους εφαρμόζεται ένα συστηματικό πρόγραμμα ψεκασμών, με ειδικά επιλεγμένα εντομοκτόνα. Οι υπολειμματικοί αυτοί ψεκασμοί γίνονται τις περιόδους έξαρσης του προβλήματος, κυρίως τους καλοκαιρινούς – φθινοπωρινούς μήνες, και έχουν ως στόχο τον περιορισμό του πληθυσμού.

Περισσότερα
18 Ιουν

Δύο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της Alexpo 2012, η Διεθνής Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης επιστρέφει δυναμικά και είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στους επισκέπτες, από 20  έως 24 Ιουνίου, στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης.

Παρουσία στην έκθεση θα έχει και η εταιρεία μας «Ecopest Services O.E.», καθώς θα διαθέτουμε δικό μας περίπτερο, μέσα από το οποίο θα παρέχουμε στους ενδιαφερόμενους χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τα πεδία που δραστηριοποιούμαστε.

Περισσότερα