Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

16 Απρ

Εκτός από τους χώρους που ζούμε και μετακινούμαστε , τα ρούχα και το σώμα μας , είναι πολύ βασικό να απολυμαίνουμε και τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθώς αποτελούν εστία μικροβίων.

 Σταθερός υπολογιστής ή laptop

  • Τα αντισηπτικά μαντιλάκια είναι ο καλύτερος τρόπος, προσοχή μόνο στις οθόνες των laptop οι οποίες δεν είναι πάντα φτιαγμένες από γυαλί. Οι ματ οθόνες είναι πλαστικές, κι έτσι πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγονται τα αντισηπτικά μαντιλάκια. Περισσότερα
29 Μαρ

Η πανδημία του κορωνοϊού επηρεάζει καθημερινά τη ζωή μας και η πρόληψη είναι το καλύτερο μέτρο που μπορούμε να εφαρμόσουμε για την προφύλαξη όλων. 

Σύμφωνα με έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κορωνοϊός είναι βιώσιμος έως και 72 ώρες πάνω σε πλαστικά, 48 ώρες σε ανοξείδωτο χάλυβα, 24 ώρες σε χαρτόνι και 4 ώρες σε χαλκό. Είναι επίσης ανιχνεύσιμο στον αέρα για 3 ώρες.

Περισσότερα
12 Μαρ

 

Απολυμάνσεις από έμπειρο προσωπικό

Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και έχουν στόχο την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Οι εργασίες για τις απολυμάνσεις γίνονται από το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας, παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα.

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος.

Για τις εργασίες χρησιμοποιείται η μέθοδος του νεφελοψεκασμού, με την οποία το απολυμαντικό υγρό εκτοξεύεται σε μορφή νέφους με την χρήση ειδικής συσκευής.

Οι χώροι θα πρέπει να είναι ιδανικά σφραγισμένοι ώστε να επιτευχθεί κορεσμός της ατμόσφαιρας με το απολυμαντικό διάλυμα για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Written by Ecopest Services

 

11 Μαρ

Πώς μπορώ να προφυλαχθώ από το COVID-19;

Γενικά προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς ιών του αναπνευστικού, περιλαμβανομένου του νέου κορωνοϊου SARS-CoV-2, αναφέρονται κατωτέρω:

Οδηγίες ατομικής υγιεινής

  • Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την εργασία οποιουδήποτε ατόμου εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού Περισσότερα
14 Ιουλ

Η καταπολέμηση των μυγών επιτυγχάνεται με συντονισμένα μέτρα κατά των ατελών σταδίων και των ενηλίκων. Ο προσδιορισμός του είδους της μύγας μας βοηθάει στο να επιλέξουμε το κατάλληλότερο πρόγραμμα. Γενικότερα, στους εξωτερικούς χώρους εφαρμόζεται ένα συστηματικό πρόγραμμα ψεκασμών, με ειδικά επιλεγμένα εντομοκτόνα. Οι υπολειμματικοί αυτοί ψεκασμοί γίνονται τις περιόδους έξαρσης του προβλήματος, κυρίως τους καλοκαιρινούς – φθινοπωρινούς μήνες, και έχουν ως στόχο τον περιορισμό του πληθυσμού.

Περισσότερα