Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

28 Αυγ

 

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος τοποθέτησης μιας χειρουργικής μάσκας έτσι ώστε να αποφύγουμε την μετάδοση αλλά και την προσβολή από οποιονδήποτε ιό.

Περισσότερα
28 Αυγ

Για την αντιμετώπιση του ιού Covid-19 είναι αναγκαίο να υπάρχει σωστή ενημέρωση των πολιτών έτσι ώστε να γίνει και η σωστή αντιμετώπιση και πρόληψη κατά του ιού!

Παρ' όλ' αυτά, υπάρχουν πολλές ψευδείς πληροφορίες, αλλά γενικότερα μια ευρεία παραπληροφόρηση για την προστασία μας από των ιό.

Περισσότερα
07 Αυγ

Τα μυστικά των πολύπλοκων και εντυπωσιακών φτερών των εντόμων αποκρυπτογράφησαν μαθηματικοί και βιολόγοι επιστήμονες, καταφέρνοντας όχι μόνο να κατανοήσουν πώς αυτά σχηματίζονται αλλά και να δημιουργήσουν ένα μοντέλο το οποίο είναι ικανό να αναπαράγει τα μοτίβα τους. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τα μαθηματικά για να υπολογίσουν ένα προς ένα τα γεωμετρικά σχήματα των φτερών, με στόχο να καταλάβουν πώς αυτά δημιουργούνται.

Περισσότερα
07 Αυγ

Πολλές φορές οι τερμίτες λέγονται και « Λευκά Μυρμήγκια ή Μυρμήγκια με φτερά».

Περισσότερα
07 Αυγ

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες υπάρχουν κάποια κριτήρια που με βάση αυτά τα κουνούπια έλκονται ή κάνουν την «επιλογή» τους σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Περισσότερα