Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

04 Μαρ

Προσοχή! Τα μυρμήγκια εισβάλλουν στο σπίτι μας!

Είναι γεγονός πως τα μυρμήγκια λατρεύουν να εισβάλουν στα σπίτια μας, είτε προς αναζήτηση τροφής και νερού, είτε προς αναζήτηση καταφύγιου. Τα μυρμήγκια μπορεί να προκαλέσουν μεγάλους μπελάδες στον άνθρωπο, καθώς είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί όχι μόνο γιατί είναι πολύ μικρά σε μέγεθος, αλλά και γιατί συνηθίζουν να ταξιδεύουν σε πολυπληθείς ομάδες.

Τα μυρμήγκια εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους αφού μερικά είδη είναι ξυλοφάγα με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιές στο σπίτι, κάποια άλλα μολύνουν το φαγητό όταν έρθουν σε επαφή με αυτό, ενώ κάποια άλλα προκαλούν επώδυνα τσιμπήματα στον άνθρωπο.

Αναφέρουμε παρακάτω μερικά από τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε προληπτικά προκειμένου να αποφύγετε την επιδρομή των μυρμηγκιών.

•Περιορίστε τις λιμνάζουσες ποσότητες νερού.

•Σφραγίζετε αεροστεγώς τα φαγητά σας.

•Κλείνετε ερμητικά τρύπες στους τοίχους.

Αν παρόλα αυτά η παρουσία των μυρμηγκιών εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά. Με ένα τηλεφώνημα η εταιρεία Ecopest Services θα λύσει οριστικά το πρόβλημά σας.