Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

28 Μαρ

Μέθοδοι Αντιμετώπισης – Απώθησης Πτηνών

Η απώθηση πτηνών έχει ως σκοπό την απομάκρυνση τους από κάποιο συγκεκριμένο σημείο ή περιοχή και σε καμία περίπτωση την εξόντωση τους. Τα πουλιά χωρίς αμφιβολία προσφέρουν πολλά θετικά όπως για παράδειγμα απομακρύνουν ενοχλητικά έντομα και σίγουρα είναι όμορφα, όμως υπάρχουν κτήρια ή μέρη κτηρίων όπου η παρουσία τους είναι ενοχλητική και πολλές φορές βλαβερή.

Προσόψεις κτηρίων που θέλουμε να είναι σε καλή κατάσταση, φωταγωγοί, αυλές, εξωτερικοί χώροι που υπάρχουν τραπέζια και καθίσματα, εξωτερικοί χώροι που παίζουν παιδιά είναι μερικά μόνο παραδείγματα χώρων που χρειάζεται να μην υπάρχουν πουλιά.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την απομάκρυνση πουλιών, άλλες βλαβερές, άλλες όχι.

Η εταιρεία ECOPEST SERVICES διαθέτει ειδικά πιστοποιημένα μέσα για την απώθηση πτηνών που απομακρύνουν αποτελεσματικά και σε μόνιμη βάση, χωρίς να βλάπτουν ή να τραυματίζουν.

Τρόποι αντιμετώπισης πτηνών

Απωθητικές Ακίδες

  • Οι απωθητικές ακίδες αποτελούν την πιο συνηθισμένη μέθοδο απώθησης πτηνών. Ενδείκνυνται για περβάζια, στηθαία και σκεπές και διατίθενται με ανοξείδωτη βάση ή ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό για μεγαλύτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Δεν προκαλούν τραυματισμό στα πτηνά.

Δίχτυ Απώθησης

  • Το πλέγμα ή αλλιώς δίχτυ απώθησης αποτρέπει την είσοδο πτηνών σε χώρους όπως φωταγωγούς και εσοχές. Δεν καταστρέφεται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Xoρδή

  • Η χορδή χαμηλού ρεύματος είναι μία αποτελεσματική, διακριτική λύση για τα κτήρια. Αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι χαμηλής τάσεως που προκαλεί «ενόχληση» στα πτηνά και είναι εντελώς ακίνδυνη για τον άνθρωπο.

Συσκευές Κραυγών (Αρπακτικών)

  • Μιμούμενη ήχους αρπακτικών, η συσκευή κραυγών απωθεί αποτελεσματικά τα περιστέρια. Περιλαμβάνει δυνατότητα ελέγχου έντασης και χρόνου σίγασης, ρυθμιζόμενη λειτουργία και εναλλαγή είδους κραυγών ενώ μπορεί να συνδυαστεί με συσκευές υπερήχων. Σημαντικό για την συσκευή είναι να εναλλάσσει τους ήχους με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην συνηθίζουν τα πτηνά.

Συσκευές υπερήχων

  • Παράγοντας ήχους στην συχνότητα των υπερήχων ενοχλεί και απομακρύνει τα πτηνά. Καλύπτουν μεγάλη έκταση, μέχρι και 6000 τετραγωνικά μέτρα. Ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν χαμηλή κατανάλωση και να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τοποθετούνται τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς. Δεν χρησιμοποιούν χημικά και δεν προκαλούν βλάβες στα ζώα, ενώ μπορούν να τα απομακρύνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Written by Ecopest Services