Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

24 Απρ

Ασφαλής απεντόμωση στο σπίτι!!

Η κύρια ανησυχία όλων των γονιών είναι η ασφάλεια των παιδιών όταν πρέπει να κάνουν απεντόμωση. Δυστυχώς όμως πολλές φορές νομίζοντας πως η απεντόμωση είναι επικίνδυνη, οδηγούνται σε λανθασμένες αποφάσεις και είτε δεν κάνουν καθόλου, είτε προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους - καταφεύγοντας σε φαινομενικά ασφαλέστερες λύσεις, όπως είναι τα spray του εμπορίου!

Το αποτέλεσμα είναι να αναλαμβάνουν μόνοι τους μια εξειδικευμένη εφαρμογή χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, θέτοντας έτσι πραγματικά τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Στόχος των εφαρμογών απεντόμωσης είναι, είτε η εξάλειψη των εστιών εντόμων που μπορεί να υπάρχουν, είτε η δημιουργία συνθηκών τέτοιων, ώστε να μην εμφανιστούν εστίες.

Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι η εταιρεία μας, χρησιμοποιεί σκευάσματα που είναι ενδεδειγμένα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και είναι απολύτως ασφαλή. Επίσης, η μέθοδος την οποία ακολουθούμε ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εσείς και τα παιδιά σας να έρθετε σε επαφή με το σκεύασμα. Έτσι, πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!