Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

18 Ιουν

Διεθνής Έκθεση Alexpo 2014

Δύο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της Alexpo 2012, η Διεθνής Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης επιστρέφει δυναμικά και είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στους επισκέπτες, από 20  έως 24 Ιουνίου, στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης.

Παρουσία στην έκθεση θα έχει και η εταιρεία μας «Ecopest Services O.E.», καθώς θα διαθέτουμε δικό μας περίπτερο, μέσα από το οποίο θα παρέχουμε στους ενδιαφερόμενους χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τα πεδία που δραστηριοποιούμαστε.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες της εταιρείας μας. 

Η διάρθρωση της Alexpo2014 σε 4 θεματικές ημέρες (Τουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Καινοτομίας και Μεταποίησης, Λιμανιού) έχει σαν στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ξεκάθαρου μηνύματος προς τους επισκέπτες που για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα, παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύπλευρου προγράμματος που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.alexpo.gr/