Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

16 Απρ

Πώς μπορούμε να απολυμάνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές ;

Εκτός από τους χώρους που ζούμε και μετακινούμαστε , τα ρούχα και το σώμα μας , είναι πολύ βασικό να απολυμαίνουμε και τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθώς αποτελούν εστία μικροβίων.

 Σταθερός υπολογιστής ή laptop

  • Τα αντισηπτικά μαντιλάκια είναι ο καλύτερος τρόπος, προσοχή μόνο στις οθόνες των laptop οι οποίες δεν είναι πάντα φτιαγμένες από γυαλί. Οι ματ οθόνες είναι πλαστικές, κι έτσι πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγονται τα αντισηπτικά μαντιλάκια.
  • Ενναλακτική λύση το διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης (70%) το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περάσετε την οθόνη με ένα μαλακό πανάκι.
  • Tο πληκτρολόγιο, το mousepad, το trackpad, όλο το εξωτερικό μέρος, καθώς και το τμήμα της συσκευής που ακουμπάμε τους καρπούς μας πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά με αντισηπτικά μαντηλάκια.

Σταθερό ή Κινητό τηλέφωνο

  • Τα αντισηπτικά μαντιλάκια και πάλι είναι η πρώτη μας επιλογή καθώς γίνεται η απολύμανση χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια της συσκευής.
  • Σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε αντισηπτικά μαντηλάκια το διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης (70%) μπορεί να μας δώσει τη λύση. Συνίσταται η προφύλαξη του ακουστικού, του μικροφώνου και της θύρας φόρτισης ή ακουστικών για τυχόν βλάβες.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Written by Ecopest Services