Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

Χημικές (Δολωματικοί σταθμοί)

Για την αντιμετώπιση τρωκτικών σε εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς. Οι γεωπόνοι της Ecopest Services, επιλέγουν τα σημεία τοποθέτησης και τον αριθμό των δολωματικών σταθμών, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Η χρήση δολωματικών σταθμών ενδείκνυται για τους εξής λόγους:

• Προφυλάσσει άλλα ζώα ή ανθρώπους από την κατανάλωση του δολώματος

• Είναι ανθεκτικό και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες αυξάνοντας τη διάρκεια δράσης του

• Διατηρεί το χώρο καθαρό

• Δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου της κατανάλωσης του δολώματος και της καταγραφής της

• Κάνουν το δόλωμα πιο ελκυστικό και καταναλώσιμο

 

Οι δολωματικοί σταθμοί με τις απαραίτητες προδιαγραφές και κλειδί ασφαλείας τοποθετούνται βάσει σχεδίου από τον υπεύθυνο Γεωπόνο, αριθμούνται και σημαδεύονται σε ειδικό σχέδιο κάτοψης του χώρου.

Ενδεικτικές ταμπέλες υποδεικνύουν τις θέσεις τους, ώστε να μην καταστρέφονται κατά λάθος, αλλά και να ελέγχονται αποτελεσματικότερα από το προσωπικό της εταιρείας μας.

Μεγάλη βοήθεια αποτελεί και η στατιστική απεικόνιση των ευρημάτων, μέσα από την επεξεργασία των δελτίων ελέγχου δολωματικών σταθμών, ώστε να γίνονται οι κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.

Τα δολώματα που χρησιμοποιούνται είναι 3ης γενιάς και κηρώδη ώστε αλλοίωση τους από την υγρασία να είναι ελάχιστη. Είναι δολώματα αιμολυτικά με αποτέλεσμα τα νεκρά τρωκτικά να μην αποτελούν κίνδυνο για άλλα ζώα (γάτες και πουλιά). Τα νεκρά τρωκτικά δεν μυρίζουν αφού αφυδατώνονται (μουμιοποίηση).