Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

Ecopest Services

Η Ecopest Services είναι μια νέα δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία Απολυμάνσεων – Απεντομώσεων – Μυοκτονιών – Ειδικών Εφαρμογών, η οποία κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την παροχή υπεύθυνων, αξιόπιστων και ανταγωνιστικού κόστους υπηρεσιών.

 

Ορισμένοι από τους λόγους για να προτιμήσετε την εταιρία μας είναι:

 

  • Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης του επιστημονικού της προσωπικού, που δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής  ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης και μυοκτονίας συμβατών με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε οποιονδήποτε χώρο.
  • Η σημασία της ιδιαίτερης συμβολής κάθε εργαζόμενου στην λειτουργία της εταιρείας είναι πρωταρχικής σημασίας για μας. 
  • Φροντίζουμε για τη δημιουργία ενός στελεχικού δυναμικού, που να συνδυάζει την εμπειρία με την καινοτόμο σκέψη, την σχολαστικότητα με την πρωτοβουλία, τις γενικότερες γνώσεις με την ιδιαίτερη τεχνογνωσία. 
  • Η λεπτομερής επιθεώρηση χώρων, η εξακρίβωση του προβλήματος, η εφαρμογή όλων των προληπτικών μεθόδων και η ορθολογική χρήση των σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας, που εξασφαλίζει ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στον έλεγχο των παρασίτων στο χώρο ή την επιχείρηση σας.
  • Η οικολογική μας ευαισθησία, η οποία διαπερνά όλη την φιλοσοφία της εταιρίας, και η οποία μας οδηγεί στο να υιοθετούμε την χρήση οικολογικών σκευασμάτων καθώς και μεθόδων εναλλακτικής καταπολέμησης των παρασίτων, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
  • Η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς διαθέτει πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
  • Με μοναδικό γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του οικοσυστήματος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, στην βιομηχανία, την επιχείρηση, την κατοικία και σε κάθε ιδιωτικό και δημόσιο χώρο.
  • Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός μας επιτρέπει την εκτέλεση όλων των έργων που αφορούν την υγειονομική κάλυψη κτιρίων, χώρων, προϊόντων, κ.λ.π.
  • Οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας, και εναρμόνισης με τις νέες ρυθμίσεις των αρμοδίων φορέων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η Ecopest Services ασχολείται με την Υγειονομική προστασία Δημόσιων – Βιομηχανικών – Επαγγελματικών και Οικιακών χώρων από τα παράσιτα (Έντομα, Τρωκτικά, Μικροοργανισμούς, Πτηνά, Ερπετά)