Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

Απωθήσεις Zώων

Αρκετά είδη ζώων είναι προσαρμοσμένα στο αστικό περιβάλλον και δημιουργούν προβλήματα, που αφορούν την αισθητική, τις συνθήκες υγιεινής και την ασφάλεια κτιρίων ή κατασκευών.

 

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν τα περιστέρια, τα οποία χρησιμοποιούν προεξοχές στεγών, περβάζια παραθύρων, καλώδια και άλλα σημεία για να ξεκουραστούν και να χτίσουν τις φωλιές τους. Τόσο τα περιττώματα όσο και τα υλικά της φωλιάς συνδέονται με περισσότερες από πενήντα ασθένειες, ανάμεσά τους εγκεφαλίτιδες, σαλμονελώσεις και εκτοπαράσιτα (ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι κ.α.).

Τα αδέσποτα ζώα (γάτες, σκυλιά) πολλές φορές  δημιουργούν προβλήματα στους χώρους διαβίωσης μας (γρατζουνιές σε οχήματα, καταστροφή λαχανόκηπων, καταστροφή λουλουδιών, κήπων κα.). Επίσης   εξαιτίας τους δημιουργούνται εστίες μόλυνσης (σκίσιμο σκουπιδιών κ.α.) ή ως φορείς παρασίτων (τσιμπούρια, ψύλλοι κα.) τα οποία μεταφέρουν στο χώρο κατοικίας σας.

Σε πολλές περιοχές, τα φίδια αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, ειδικά λόγω της παρουσίας τρωκτικών με τα οποία τρέφονται.

Σκοπός μας είναι να απομακρύνουμε τα ζώα από τους χώρους του σπιτιού σας, του εξοχικού σας, του αγροκτήματος σας ή την επιχείρησή σας με την χρήση διαφόρων απωθητικών ουσιών φιλικών προς το περιβάλλον και κυρίως άοσμων συστατικών ως προς τον άνθρωπο.