Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

Τα αδέσποτα ζώα (γάτες, σκυλιά) πολλές φορές  δημιουργούν προβλήματα στους χώρους διαβίωσης μας (γρατζουνιές σε οχήματα, καταστροφή λαχανόκηπων, καταστροφή λουλουδιών, κήπων κα.). Επίσης   εξαιτίας τους δημιουργούνται εστίες μόλυνσης (σκίσιμο σκουπιδιών κ.α.) ή ως φορείς παρασίτων (τσιμπούρια, ψύλλοι κα.) τα οποία μεταφέρουν στο χώρο κατοικίας σας.

Περισσότερα

Τα πτηνά αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία , καθώς φέρουν πολλές ασθένειες και εκτοπαράσιτα , ενώ τα περιττώματά τους εκτός της άσχημης αισθητικής εικόνας που δημιουργούν , προκαλούν διάβρωση σε μάρμαρα και γρανίτες. Μπορούν και επικάθονται σε κάθε είδους επιφάνεια και προσβάλλουν εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται τόσο στην ύπαιθρο όσο και στο αστικό περιβάλλον. 

Περισσότερα

Tα περισσότερα φίδια στη χώρα μας μπορεί να είναι ακίνδυνα, ωστόσο η εμφάνισή τους δεν παύει να προκαλεί την αίσθηση του φόβου και του πανικού σε ενήλικες και παιδιά. Τα φίδια είναι ωφέλιμο είδος και στόχος δεν είναι η εξουδετέρωση τους , αλλά η απώθησή αυτών από τον χώρο. Η απώθηση των φιδιών γίνεται με την χρήση ειδικών απωθητικών σκευασμάτων , με τα οποία δημιουργούμε μια προστατευτική ζώνη περιμετρικά του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε.

Περισσότερα