Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

Έλεγχος Παρασίτων

Η καταπολέμηση των παρασιτων πραγματοποιείται με πολλές μεθόδους. Η επιλογή καθορίζεται από παράγοντες που αφορούν στο είδος της προσβολής, το χώρο και τις συνθήκες περιβάλλοντος!

Συχνά η αντιμετώπιση περιλαμβάνει τη λήψη μέτρων που αφορά στις συνθήκες υγιεινής, το μηχανικό αποκλεισμό των χώρων από παράσιτα (τοποθετήσεις σίτας) και αλλαγές στις συνθήκες περιβάλλοντος (υγρασία ατμόσφαιρας, αερισμός, θερμοκρασία), ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την χρηση οικολογικών μεθοδων και σκευασμάτων.

 

Αρχίζουμε πάντα τη διαδικασία με μια λεπτομερή ανάλυση κινδύνου, κατά τη διάρκεια της οποίας επιθεωρούμε τις εγκαταστάσεις σας. Αυτή η ανάλυση αποτελεί έναν προκαταρκτικό έλεγχο.

Ο σκοπός του ελέγχου αυτού είναι:

• αφενός να προσδιορίσει οποιαδήποτε αδύνατα σημεία που χρειάζονται να επισκευασθούν (ανοίγματα στους τοίχους κλπ)

• και αφετέρου να επιλεχθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης των υπαρχόντων παρασίτων.

Το σύστημα αντιμετώπισης των παρασίτων που αναπτύσσουμε στη συνέχεια μπορεί να περιλάβει τους δολωματικούς σταθμούς τρωκτικών, τις παγίδες και τους σταθμούς ελέγχου εντόμων και τρωκτικών.

Απεντομώσεις με χημική καταπολέμηση πραγματοποιείται μόνο εφόσον κρίνεται απαραίτητη και σχετίζεται με την εφαρμογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο στόχος είναι να αποτραπεί οποιαδήποτε ζημία. 

Οι επιθεωρήσεις και οι εφαρμογές καταστολής των παρασίτων πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα!