Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

12 Φεβ

Η δράση του φαρμάκου που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την εφαρμογή της απεντόμωσης επηρεάζεται άμεσα από τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας του περιβάλλοντος, όσο και από τη δράση του εκάστοτε σκευάσματος. 

Περισσότερα
27 Ιαν

Οι λόγοι που είναι απαραίτητο να γίνονται απεντομώσεις και μυοκτονίες είναι, κατά κύριο λόγο, υγειονομικής σημασίας.

Περισσότερα
27 Ιαν

Τα έντομα και τα ασπόνδυλα καταναλώνονται συχνά στο σύνολό τους και, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούν την εντομοφαγία ως αηδιαστική πρακτική, γίνεται δημοφιλής τάση της ανθρώπινης διατροφής στις ευρωπαϊκές χώρες.

Περισσότερα
16 Δεκ

Τα οικιακά ποντίκια είναι συχνοί επισκέπτες τόσο σε αποθήκες όσο και σε σπίτια. Είναι φορείς μικροβίων και ποικίλων ασθενειών. Η αντιμετώπισή τους θα πρέπει να είναι άμεση και όσο το δυνατό γίνεται αποτελεσματική. 

Περισσότερα
28 Αυγ

 

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος τοποθέτησης μιας χειρουργικής μάσκας έτσι ώστε να αποφύγουμε την μετάδοση αλλά και την προσβολή από οποιονδήποτε ιό.

Περισσότερα