Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. +302552029110

12 Φεβ

Πόσο διαρκεί η δράση της απεντόμωσης και κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιούμε εφαρμογή;

Η δράση του φαρμάκου που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την εφαρμογή της απεντόμωσης επηρεάζεται άμεσα από τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας του περιβάλλοντος, όσο και από τη δράση του εκάστοτε σκευάσματος. 

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνονται οι εφαρμογές διαφέρουν κατά περίπτωση. Για παράδειγμα, σε περιβάλλον οικίας και κοινόχρηστων χώρων μίας πολυκατοικίας, δύο φορές τον χρόνο μπορεί να διατηρήσει το χώρο μακριά από ενοχλητικούς επισκέπτες. Σε περιβάλλον επαγγελματικού χώρου, ιδιαίτερα με υγειονομική σημασία, συνιστάται εφαρμογή από ενάμιση έως τρεις μήνες. 

Η περίοδος έντονης δραστηριότητας και πολλαπλασιασμού των εντόμων είναι από άνοιξη έως φθινόπωρο. Ωστόσο, η προληπτική απεντόμωση είναι απαραίτητη για να μην προλάβουν να φωλιάσουν τα έντομα στους χώρους που θέλουμε να προστατεύσουμε.